Polestar Engineered Optimering

Ta chansen att optimera din Volvo på sex prestandaområden.

Redo för nästa nivå

Ta din körupplevelse till nästa nivå med Polestar Engineered Optimering. Vårt optimeringsprogram fokuserar på sex prestandaområden och påverkar varken bilens garantier eller serviceintervall. Installationen gör du enkelt hos din auktoriserade Volvoverkstad på mindre än en timme.
Gasrespons
Gasresponsen har omkalibrerats för bättre återkoppling och acceleration, vilket är idealiskt för omkörningar eller vid aktiv körning på slingriga vägar.
Motor- och växelrespons
Motorn och växellådan har kalibrerats för snabbare respons när du släpper gasen, för ökad förutsägbarhet och kontroll.
Motorprestanda
Optimeringen ger bättre prestanda i motorns mellanregister – perfekt för den sportiga föraren vid omkörningar, motorvägspåfarter och vid kurvtagning.
Växlingshastigheten
Växlingshastigheten har ökats, så att bilen kan accelerera snabbare och reagera mer direkt på förarens kommandon. *Endast automatlådor
Vridmoment
Ökat vridmoment till bakhjulen förbättrar din kontroll vid kurvtagning och ger ett bättre grepp vid start. Tillgängligt för alla bensin- och dieselbilar med AWD från modellår 2016 och framåt.
Växlingprecision
Växellådan har optimerats för att tillvarata motorns optimerade prestanda i mellanregistret och har dessutom en gear hold-funktion som håller kvar växeln längre vid kurvtagning.

Bli en del av Polestar

Kontakta oss för att ta din resa till nästa nivå.

Bli en del av Polestar

Kontakta oss för att ta din resa till nästa nivå.

Bli en del av Polestar

Kontakta oss för att ta din resa till nästa nivå.