Volvo on Call har blivit Volvo Cars app


Volvo On Call-appen heter nu Volvo Cars-appen och har fått en uppdaterad design. Vi utvecklar ständigt innehållet och du kommer att hitta en mängd spännande funktioner framöver. Volvo Cars App är vår mobil-app med många smarta lösningar som gör att du kan ha koll på bilen ute på vägarna. Det är vårt sätt att göra ditt vardagsliv lite mindre krångligt.

Den uppkopplade bilen

Volvo Cars app gör att bilen alltid är uppkopplad vilket öppnar för en mängd funktioner och tjänster. Sök en destination och skicka till bilens navigator, kolla hur mycket bränsle eller laddning som finns kvar eller se bilens position, direkt i mobilen.

Aldrig skrapa rutor

Programmera bilens värmare så att den är uppvärmd till ett visst klockslag, eller direktstarta den om planerna ändras.

Offetnlig laddning

Hitta lediga elbilsladdare, se priser och betala på 300 000+ laddningspunkter över hela Europa.

Vanliga frågor och svar

Vad är Volvo Cars-appen?
Volvo Cars-appen är en tjänst som förenklar din vardag och hjälper dig att få ut mer av din Volvo. Innehåll och funktioner är optimerade för din bil och dina tjänster. Appen erbjuder information, manualer, support och servicebokning. För uppkopplade bilar erbjuds även bilstatus och fjärrstyrning av praktiska fordonsfunktioner.

Ersätter Volvo Cars-appen Volvo On Call-appen?
Ja, Volvo On Call-appen har bytt namn och heter nu Volvo Cars-appen. Appen utvecklas och förfinas kontinuerligt och vi kommer att lägga till många spännande och praktiska funktioner och bra innehåll allt eftersom.

Vad ingår i Volvo Cars-appen?
Volvo Cars-appen innehåller information och manualer för din bil, support när du behöver det och genvägar för servicebokning. För dem som har en uppkopplad bil/ett Volvo Cars-abonnemang, finns även en rad fjärrtjänster tillgängliga. Observera att appens innehåll och funktion beror på din bil och vilka tjänster som är tillgängliga i ditt område. Din Volvo-återförsäljare kan ge mer information.

Är Volvo Cars-appen gratis?
Volvo Cars-appen är gratis och kan laddas ned där appar finns. Vissa digitala tjänster medför en extra kostnad. Kontakta din Volvo-återförsäljare för mer information.

Påverkas mitt gamla abonnemang på Volvo Cars-appen av att appen byter namn? (dvs Volvo On Call-abonnemanget)
Nej, det fortsätter som vanligt och du behöver inte göra någonting. Det är bara namnet som har ändrats.

Jag skulle vilja ha en appanvändarmanual för en specifik bilmodell. Var kan jag hitta den?
Under fliken Bil hittar du ett avsnitt för att "öppna manualen". Här kan du söka efter det du vill ha.

Jag behöver appsupport, vem kontaktar jag?
Det finns ett särskilt supportavsnitt i appen. Därifrån kan du få kontakt direkt med en supportmedarbetare.