Personlig servicetekniker

Personlig servicetekniker

Personlig servicetekniker

Hos oss hittar du din Personliga Servicetekniker

Vardagen är som en maskin där minsta krångel kan få allt att stanna. Med en Personlig Servicetekniker har du alltid en expert nära till hands som lär känna din bil och vet vad som behövs för att den ska fortsätta fungera som du förväntar dig. Serviceteknikerns totalansvar är bekvämt för dig men också viktigt för att din bil ska rulla tryggt och säkert.

En person som kan din bil

När du lämnar din bil hos en Volvoverkstad är det din Personliga Servicetekniker som tar emot dig. Han eller hon har specialutbildning på Volvo enligt certifierade originalmetoder och utför alltid service och reparationer med säkra, pålitliga Volvo Originaldelar. Allt för att du ska rulla säkert och tryggt.
Din kontaktperson
Din Personliga Servicetekniker tar emot din bokning, utför arbetet, ansvarar för mottagning och leverans samt svarar på frågor kring den service eller de reparationer som utförts. På så sätt får du bättre insyn och förståelse i arbetet med din bil.
Bästa tänkbara upplevelse
Våra tekniker är specialutbildade av Volvo för att kunna möta dig och din bils behov. Utbildningen sker på flera nivåer och ger förutom tekniskt kunnande även förståelse för och insikter om dig som kund.
Expert på din bil
Med en Personlig Servicetekniker minskar risken för missförstånd och andra problem som kan uppstå när flera personer är inblandade samtidigt. Din tekniker lär känna din bil och vet vad den behöver även nästa gång det är dags för service.

Expert på Volvo Originalservice

Din Personliga Servicetekniker är kärnan i Volvo Originalservice. Men du får även tillgång till en rad andra tjänster som gör både ditt verkstadsbesök och livet med bilen smidigare. Till exempel ingår fri uppdatering av bilens mjukvara och Volvo Assistans i ett år – helt utan extra kostnad.